+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: FLXMXG2

Hinta

2390,00 € alv 0%
2963,60 € sis. alv 24%

Toimitusaika

Ennakkotilattavissa! Saatavilla kesäkuussa

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

Fiilex
Matrix II Tunable White

Fiilex Matrix II tunable White LED-paneeli

Fiilex julkaisi uuden sukupolven Matrix valot: Matrix II Tunable White ja Matrix II RGBW. Fiilex käyttää kaikissa valoissaan omia kehittämiään LED-chippejä. Matrix II Tunable White -paneelissa chip-sarjat kattavat aina tietyn värisävyn. Jokainen chip tuottaa tietyn osan valon aallonpituudesta, ja nämä yhdistettynä tuottavat laajemman ja syvemmän värisävyvalikoiman kuin muiden valmistajien vastaavat valot voivat tuottaa. 

Matrix II RGBW syö tehoa noin 340W, ja tuottaa reilusti yli 1K verran tehoa (vrt perinteinen tungsten soft valo). Valossa on neljä Dense Matrix LED-klusteria, jotka ovat asennettu ns "heijastinkammioon". Valon edessä on integroitu diffuusori.

Uuteen valoon on saatavilla hyvin lisävarusteita, kuten lisäoptiikkaa, soft boxia yms. Tätä monipuolista valoa voidaan käyttää sekä etuvalona (Quad-Fresnel linssin avulla, joka lisää intensiteettiä 3x), että takavalona.

Tunable White -paneeli on mekaanisesti kestävä, ja se soveltuu hyvin muun muassa vuokrakäyttöön ja ulkotuotantoon. Valo on himmennettävissä 100-0% välillä, CUE-arvo on säädeltävissä (green/magenta +-0.25), ja värilämpötila on säädettävissä  2800-6500K välillä. Matrix II "tunable white" malli on käyttäjälle, joka hakee kustannustehokkaampaa valaisinta, ja joka tuottaa korkealaatuista valkoista valoa (RGBW CRI >92, tunable white >96).

Matrix II valaisimien runko on tehty korkealaatuisesta alumiinista ja rungon kumireunukset toimivat iskunvaimentimena, joten valo soveltuu hyvin rajumpaankin käyttöön.

Tuotekoodi: FLXMXG2

Hinta

2390,00 € alv 0%

Toimitusaika

Ennakkotilattavissa! Saatavilla kesäkuussa