+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: FLXQ8JR

Toimitusaika

Uusi tuote, joka on ennakkotilattavissa!

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

Fiilex
Q8 Junior Cinematic LED Light

Fiilex Q8 Junior Cinematic on näppärän kokoinen tehokas Bi-Color LED-Fresnel-valo keikkakäyttöön

Fiilex Q8 Junior Cinematic malli (sis 8" fresnel linssin) on kokoonsa nähden tehokas (>7500 lux @ 3m) valoa kuvauspaikalle. Valokeilaa voidaan säätää portaattomasti 10-50 asteen välillä, ja värilämpötila on säädettävissä 2800-6500 Kelvinin välillä. HUE-arvoa voidaan myös säätää +-0,25 (green/magenta) välillä! 

Valokeila on tasainen, eikä pistemäinen, niin kuin perinteisissä fresnel-valoissa. Tämän vuoksi kaikki Fiilexin valoja (joissa on Fresnel-elementti), voidaan käyttää LED-paneelien sijaan ja/tai niiden rinnalla.

Valon laatu pysyy samana valokeilan ja värilämpötilan muutoksissa. Valaisimen CRI- ja TLCI arvot ovat huippuluokkaa (97+). Q8 Junior Cinematic on ohjattavissa (3 kanavaa: himmennys, CCT, ja Hue) DMX-protokollalla, ja valosta löytyy XLR5 ja RJ45-portit. 

Virtaa tämä kevyt (6,8kg) tehopakkaus syö noin 170W (akkuyhteensopiva), ja se on välkkymätön millä tahansa frameratella (flicker-free). 

Valo on saatavilla myös kittinä, jossa on mukana vedettävä pelican-case, jonka saa helposti mukaan keikkapaikalle, tai heittää lentokoneen ruumaan. Kaikki Fiilexin valot ovat suunniteltu USA:ssa, ja ne kootaan USA:ssa ja Taiwanissa. LED-elementit tehdään omalla tehtaalla USA:ssa (Dicon Optics).

Tuotekoodi: FLXQ8JR

Toimitusaika

Uusi tuote, joka on ennakkotilattavissa!

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin >

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet