+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: ELC-9200-CHS2-AC

Toimitusaika

2-4 viikkoa tilauksesta

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

Harmonic
Electra 9200 Broadcast Encoder

Harmonic on maailman suurimpia videojärjestelmien tarjoajia, ja viimeinen itsenäinen toimija alalla.

Harmonic Electra 9200 on monikanavainen HD/SD MPEG2/MPEG4 enkooderi. Siinä on 4 kpl erillistä SDI-sisäänmenoa sisäisellä matriisilla, eli mikä tahansa SDI-input voidaan reitittää mille tahansa enkooderikortille. Kukin enkooderikortti kykenee kompressoimaan 2 teräväpiirtotasoista pääprofiilia ja lukuisia aliprofiileja.

Laitteessa on IP- ja ASI-liitännät. Enkooderiin on saatavilla hyvin monipuolisesti myös audiokortteja, joilla luodaan erilaisia audioformaatteja.

Electra 9200 tukee ulkoisesti tai sisäisesti ohjattua video- ja audiokanavien tilastollista multipleksointia eli statmuksausta. Tätä Emmy-palkittua DiviTrackIP-tekniikkaa voidaan myös käyttää "pilvessä", eli enkooderit voivat olla fyysisesti kaukana toisistaan, kunhan ne ovat samassa videoverkossa. Lisäksi Electra 9200 osaa luoda SCTE-35 standardin mukaisia DPI-signaaleja, joiden avulla voidaan esimerkiksi merkitä mainoskatkojen paikkoja MPEG transport streamissa - niin ikään Emmy-palkinnon arvoisesti.

FLEX dekooderi on kaikkiin Electra-enkoodereihin sopiva sisäinen dekooderimoduli, joka muuntaa enkooderin transkooderiksi. Se ottaa sisään esim. satelliitista jo kertaalleen pakatun signaalin ASI- tai IP-muodossa, purkaa sen SDI:ksi ja vie enkooderille. Sisäinen multiplekseri synkronoi audion, tekstityksen, PCR ja muut PIDit uuden videon kanssa. Tämän dekoodaus-uusi-enkoodaus -prosessin ansiosta voidaan lopullisen kuvan formaattia muuttaa ja bittinopeutta säätää täysin vapaasti.

Electra 9200 enkooderi koostuu seuraavista osista:

  • Kehikko
  • 1-2 AC tai DC virtalähde
  • 1-2 kahden SDI-kanavan sisäänmenoa
  • 1-4 videokompressointimoduli
  • 0-5 lisäkorttia, esim. extra audiota, ASI-liitäntää tai FLEX-dekooderia varten
  • Lisenssit sen mukaan, mitä haluaa tehdä

 

Tuotekoodi: ELC-9200-CHS2-AC

Toimitusaika

2-4 viikkoa tilauksesta

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin >

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet