+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 9-15
Brändit

Tuotekoodi: 935-1001

Hinta

1130,00 € alv 0%
1401,20 € sis. alv 24%

Toimitusaika

1-2 päivää

Brändit

Litepanels
Astra 1x1 Daylight LED-paneeli

Astra 1x1 on seuraavan sukupolven tehokas ja helposti muunneltava LED -paneeli.

Uusi Litepanels Astra on jopa neljä kertaa tehokkaampi, kuin edeltävät 1x1 LED-paneelimallit. Sen teho perustuu uusiin korkean suorituskyvyn ledeihin sekä LED-valoon suunniteltuun erikoisoptiikkaan. Astra tarjoaakin selkeästi suuremman intensiteetin ja valotehon sekä valokeilan, joka on muokattavissa  1x1 Nanoptic -linssisetillä (lisävaruste).

Litepanels Astra Daylight LED-paneelin värilämpötila on 5600K ja valon TLCI-arvo on erittäin korkea.

TLCI-mittausjärjestelmä on LED-valoille se oikea mittari, jonka muun muassa EBU on ottanut käyttöön. Litepanelsin valot ovatkin puolueettomissa mittauksissa osoittautuneet todella laadukkaiksi, katso tästä GTC:n (The Guildin for Television Cameramen) testitulokset. 

Vastoin uskomusta, LED-valot ovat lämmölle erittäin herkkiä. Kun LED-paneeleissa lämmönhallinta on otettu heikosti huomioon, valojen spektri on muuttunut. Siksi Astraan suunniteltiin hyvä lämmönhallinta. Valoa voidaan käyttää joko passiivisella jäähdytyksellä (täysin hiljainen), jolloin valo on tuplaten tehokkaampi, kuin nykyiset LED-paneelit, tai aktiivisella jäähdytyksellä, jolloin valaisimen erittäin hiljainen tuuletin on päällä. Tällöin valaisin on jopa neljä kertaa tehokkaampi kuin nykyiset LED-paneelit.

Pehmeästi toimivaa himmennystä voi säätää portaattomasti 100-0%. Litepanels takaa myös himmennystä säädettäessä ”välkkymättömän” suorituskyvyn mille tahansa kuvanopeudelle tai suljinkulmalle. 

 Astra on Litepanelsin ensimmäinen studiokäyttöön suunniteltu LED-paneeli, joka on monipuolisesti muunneltavissa. Käyttäjä voi valita ja helposti asentaa/vaihtaa DMX -tiedonsiirtomoduulin, Gold Mount- tai V-Lock -akkusovittimen, tuulettimen ja virtalähteen.

Uusi Astra on laadukkaasti suunniteltu ja se on selkeästi tehokkaampi kuin markkinoilla yleisesti käytetyt 5mm LED-diodeihin perustuvat LED-paneelit. Se sopii ihanteellisesti mm. Litepanels LED Fresnel -valojen kanssa käytettäväksi.

 

 Litepanels Astra sopii moniin eri valaisutilanteisiin ja -olosuhteisiin; aina pienestä tuotannosta suuren mittakaavan lähetys- ja tuotantostudiotarpeisiin, valokuvatuotantoon, Epic- ja elokuvatuotantoihin sekä monipuolisiin ulkotuotantotarpeisiin. Anna Astran valaista, vain mielikuvitus on rajana!

Tuotekoodi: 935-1001

Hinta

1130,00 € alv 0%

Toimitusaika

1-2 päivää

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet