+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 9-15
Brändit

Tuotekoodi: 935-2023

Hinta

720,00 € alv 0%
892,80 € sis. alv 24%

Toimitusaika

7-10 työpäivää

Brändit

Litepanels
Astra 3X Bi-Color LED Panel

Litepanels Astra 3x Bi-Color on uusi tehokas LED-paneeli

Astra 3x on kolme kertaa tehokkaampi, kuin edeltävät 1x1 LED-paneelimallit. Sen teho perustuu korkean suorituskyvyn ledeihin sekä LED-valoon suunniteltuun erikoisoptiikkaan. Astra tarjoaakin selkeästi suuremman intensiteetin ja valotehon sekä valokeilan, joka on muokattavissa  1x1 Nanoptic -linssisetillä (lisävaruste).

 Litepanels Astra LED-paneelin värilämpötila on portaattomasti säädettävissä päivänvalosta (5600K) keinovaloon (3200K). Sen värintoistokyky ja TLCI-arvo ovat erittäin korkeat (95+).

TLCI-mittausjärjestelmä on LED-valoille se oikea mittari, jonka muun muassa EBU on ottanut käyttöön. Litepanelsin valot ovatkin puolueettomissa mittauksissa osoittautuneet todella laadukkaiksi, katsotästä GTC:n (The Guildin for Television Cameramen) testitulokset. 

Vastoin uskomusta, LED-valot ovat lämmölle erittäin herkkiä. Kun LED-paneeleissa lämmönhallinta on otettu heikosti huomioon, valojen spektri on muuttunut. Siksi Astraan suunniteltiin hyvä lämmönhallinta. Valoa voidaan käyttää joko passiivisella jäähdytyksellä (täysin hiljainen), jolloin valo on tuplaten tehokkaampi, kuin nykyiset LED-paneelit, tai aktiivisella jäähdytyksellä, jolloin valaisimen erittäin hiljainen tuuletin on päällä. Tällöin valaisin on jopa neljä kertaa tehokkaampi kuin nykyiset LED-paneelit.

Pehmeästi toimivaa himmennystä voi säätää portaattomasti 100-0%. Litepanels takaa myös himmennystä säädettäessä ”välkkymättömän” suorituskyvyn mille tahansa kuvanopeudelle tai suljinkulmalle. 

 Astra on Litepanelsin ensimmäinen studiokäyttöön suunniteltu LED-paneeli, joka on monipuolisesti muunneltavissa. Käyttäjä voi valita ja helposti asentaa/vaihtaa DMX -tiedonsiirtomoduulin, Gold Mount- tai V-Lock -akkusovittimen, tuulettimen ja virtalähteen.

Uusi Astra on laadukkaasti suunniteltu ja se on selkeästi tehokkaampi kuin markkinoilla yleisesti käytetyt 5mm LED-diodeihin perustuvat LED-paneelit. Se sopii ihanteellisesti mm. Litepanels LED Fresnel -valojen kanssa käytettäväksi.

 Litepanels Astra sopii moniin eri valaisutilanteisiin ja -olosuhteisiin; aina pienestä tuotannosta suuren mittakaavan lähetys- ja tuotantostudiotarpeisiin, valokuvatuotantoon, Epic- ja elokuvatuotantoihin sekä monipuolisiin ulkotuotantotarpeisiin.

Tekniset tiedot:

  • Astra 3x Bi-Color LED-paneeli
  • Portaattomasti säädettävä värilämpötila: Päivänvalo (5600K) – Keinovalo (3200K)
  • Koko: 45 x 41,3 x 13,4 cm, Paino: 3,2 kg
  • Tehovaatimukset: 13-24V DC / 100-240VAC
  • Maksimi tehonkulutus: 105W
  • Virtalähde: 24V DC via AC Adapter + 3-pin XLR (lukittuva) virtaliitin
  • Astra Kit sisältää valaisimen, kiinnitystelineen (haarukan), virtalähteen ja kaapelin
  • Optiona on saatavilla mm. Gold Mount ja V-Mount akkuadapterit, DMX -moduulit (RJ45 tai XLR), filtterit ja nanoptic linssisetit (valokeilan säätöön)

Tuotekoodi: 935-2023

Hinta

720,00 € alv 0%

Toimitusaika

7-10 työpäivää

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet