+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: TER-CUBE655

Hinta

2000,00 € alv 0%
2480,00 € sis. alv 24%

Toimitusaika

Voit tiedustella saatavuutta: [email protected]

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

TERADEK
CUBE-655 HD-SDI Encoder 10/100 USB 2.4/5.8GHz

Teradek Cube on Broadcast -tason langaton H.264 enkooderi. Cuben avulla striimaat mistä ja mihin vain.

Teradek Cube ja Cube Pro on tehokas ja pienikokoinen langaton ratkaisu monitorointiin ja proxy tallennukseen. Molemmat laitteet käyttävät laadukasta H.264 -kompressiota ja tukevat jopa 1080p resoluutiota: Cube toimii 2.4/5Ghz WiFi, Ethernet, ja 3G/4G/LTE verkoissa.

Teradek Cubea saa sekä HD-SDI- ja HDMI -versioina. Kameran perään asennettavassa Teradek Brik:ssä (joka tarjoaa samat ominaisuudet kuin Cube) on HD-SDI -sisääntulo, sekä valinnanvaraisesti Anton/Bauer- tai V-Mount -akkuadapterit. 

 

Jokaisessa Cube -mallissa on helppokäyttöinen OLED-näyttö nopeaan konfiguraatioon sekä sisäinen Li-Ion-akku, jonka avulla ulkoinen virtalähde saadaan vaihdettua, ilman että laitteesta sammuu virta.

 

Reaaliaikainen monitorointi on mahdollista tietokoneelta, iOS- tai Android-laitteelta. Cube lähettää signaalia samanaikaisesti jopa 3:n laitteeseen. Monikamerakuvauksessa iOS- tai Android-tabletin voi muuttaa multiview-monitoriksi ilmaisella Teraview-applikaatiolla. Tredeck Cube tai Clip enkoodereista voi monitoroida neljää eri livekuvaa samanaikaisesti.

Cubella voidaan suoraan striimata eri webpalveluihin, kuten Youtube, Wowza, Ustream tai suoraan päätelaitteelle kuten esimerkiksi tabletille. Kun Cube-enkooderiin yhdistää dekooderin, voidaan verko yli siirretty data dekoodata takaisin videomuotoon SDI/HDMI.

Tuotekoodi: TER-CUBE655

Hinta

2000,00 € alv 0%

Toimitusaika

Voit tiedustella saatavuutta: [email protected]

Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin >

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet