+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Mediatrade edustaa Suomessa ja Virossa ARRI:n kuvaamiseen liittyviä tuotteita. Näitä ovat ALEXA ja AMIRA-kameroiden ohella Pro Camera kameravarusteet mm. Red-, Canon-, Blackmagic Design-, Sony- ja Panasonic-kameroille sekä Master-sarjan objektiivit.

ARRI ALEXA Mini LF

ARRI ALEXA Mini LF on odotettu kamera, joka yhdistää Alexa Minin pienen koon ja Alexa LF:n kennon.

Verrattuna Alexa Miniin, Alexa Mini LF on saanut ylimääräisen WiFi-antennin, sisäänrakennetun stereomikrofonin, uuden sync inin, VF- ja TC-liitännät, sekä 12V ja 24V ulostulot lisälaitteille. Huomattavin ero kamerassa on kuitenkin sen LF-kenno. Kameralle on saatavana myös entistä laadukkaampi etsin MVF-2. ALEXA Mini LF tallentaa uusille 1TB kokoisille Codex Compact Driveille.

Verkkokauppaan

ARRI ALEXA Mini

ARRI Alexa Mini on pienikokoinen ja kevyt kamera, joka täydentää sopivasti ARRI:n nykyistä kameravalikoimaa.

Kuvaajat halusivat kevyen ja helppokäyttöisen kameran Alexan ominaisuuksilla ja käytettävyyden muiden ARRI -kameroiden kanssa (työnkulun / värimäärittelyn yhdenmukaisuus). Lisäksi gimbal- ja kopterikuvaajat halusivat kameran, joka on kevyempi ja kaikin puolin kompaktimpi kuin nykyiset ARRI:n kameramallit. Alexa Mini sopii hyvin kuvauksiin vaativissa ympäristöissä, joissa koolla on merkitystä.

Verkkokauppaan

ARRI Amira

ARRI Amira on suunniteltu kuvaajan ehdoilla teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Amira on varustettu samalla Super 35- kennolla kuin legendaarinen isoveljensä Alexa. Tekniset ominaisuudet, kuten oikein sijoitetut liitännät, luuppietsin, vaihdettava objektiivikiinnitys, ylinopeuskuvaus (200 fps asti), ProRes 4444, OLED -etsin erinomainen ergonomia ja loistava kuvanlaatu tekevät kamerasta todella houkuttelevan. Amira on suunniteltu erityisesti dokumentti- ja draamatuotantoon mutta se sopii myös elokuvaajille.

ARRI Pro Camera -kameratarvikkeet

ARRI valmistaa laadukkaita kameratarvikkeita (kamerakitit, Follow Focukset, Matte Boxit jne). ARRI kitit rakentuvat pienistä osista ja kaikki kittiin kuuluvat osat voi hankkia myös erikseen. Jokainen osa on kuin pieni taideteos, tehty kuitenkin jokapäiväiseen käyttöön.