+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Avid on nykyaikaisen editoinnin merkittävin kehittäjä ja järjestelmätoimittaja.

Avid_logo_purple
Kaikki alkoi Media Composer -editointiohjelmistosta jo vuonna 1989. Nyt vuosikymmeniä myöhemmin Media Composer on päivittynyt 4K-resoluutioon ja tukee suoraan alan suosituimpia videoformaatteja ilman tarvetta hitaalle materiaalin importoinnille.

Viitisen vuotta sitten Avid laajensi osaamistaan audioeditoinnin puolelle ja hankki itselleen Digidesignin ja sen mukana Pro Tools tuoteperheen. Pro Tools on ollut jo vuosikausia johtava ohjelmisto ammattimaisessa audioeditoinnissa niin videotuotantojen kuin liveäänitystenkin saralla. Avidin brändin alle saapuminen on lisännyt ohjelmistojen yhteensopivuutta sekä parantanut työnkulkua merkittävästi.

Uusimpina innovaatioina voinee pitää verkotettujen tiimieditointijärjestelmien kehittämistä. Avidin tarkoituksena on ollut tuoda materiaali kaikkien ammattilaisten käsille paikasta riippumatta, niinpä ratkaisut sopivatkin erittäin hyvin esimerkiksi oppilaitosten ja videotuotantoyhtiöiden käyttöön. Tälläkin osa-alueella Avid on sekä suurin-, että luotettavin toimittaja maailmassa.

Avid Everywhere mahdollistaa editoinnin vaivattomasti verkossa. Avidin ISIS-tallennusratkaisut ja Media Composer | Cloud yhdessä editointiohjelmistojen kanssa mahdollistavat materiaalin syötön järjestelmään paikasta riippumatta.

Tästä valmistajan sivuille.

ISIS1000

Avidin uusi, taloudellinen serveri työryhmäeditointiin on nyt saatavana. http://www.avid.com/US/products/ISIS1000

Avid ISIS | 1000 on 20TB:n editointiin optimoitu serveri, joka sopii työskentelyyn Adobe Premiere-, Media Composer-, Pro Tools-, GV EDIUS- ja FCP -ohjelmistoilla. Yksi serveri tukee 24 yhtäaikaista käyttäjää, olipa kysessää editointi, materiaalin loggaus tai tallennus. Voit liittää jopa neljä (4) ISIS 1000 -serveriä samaan verkkoon ja kasvattaa yhden serverin 300 MB/s:n kaistan näin jopa 1200 MB/s:een. ISIS onkin turvallinen alusta, jos pyrit jatkossa 4K / UHD-editointiin!

Avidin ISIS -servereitä on myyty enemmän kuin mitään muuta editointiserveriä maailmassa. Niiden patentoitu teknologia suojaa datasi levyrikoilta. Katso tästä ISIS | 1000 -serverin tekniset tiedot.

Serverin hinta? Se on erittäin kilpailukykyinen. Ota yhteys Mediatradeen ja kysy!