+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Mediatradesta löydät kattavasti kaikki Canonin kuvaukseen liittyvät ammattilaitteet, kuten DSLR- ja videokamerat, objektiivit sekä tarvikkeet.

Digitaaliset EOS-järjestelmäkamerat ja peilittömät järjestelmäkamerat

Clipboard01

Canonin digitaaliset EOS-järjestelmäkamerat ja peilittömät järjestelmäkamerat sopivat niin ammattilaisille kuin harrastajille. Hyvät automaatti- ja manuaalitoiminnot, erinomainen kuvanlaatu ja käytännöllinen muotoilu takaa luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden.

Canon EOS 7D Mk II on nopea ja joustava kamera, joka soveltuu hyvin myös videokuvaamiseen.

Canon EOS 5D MK III on 22,3 megapikselin täysikokoisella kennolla varustettu digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on 61 pisteen automaattitarkennus ja 6 kuvaa sekunnissa tallentava jatkuva kuvaus.

Canon ammattivideokamerat

Clipboard01

Canon X-sarjan ammattivideokamerat ovat pienikokoisia ja monipuolisia. Erinomainen kuvanlaatu, hyvä ergonomia ja monipuoliset ominaisuudet tekevät X-sarjan videokameroista hyviä työkaluja jokapäiväisiin kuvauksiin.

Canon XA30 ja XA35 -ammattivideokamerat ovat erittäin pienikokoisia ja suorituskykyisiä perustason ammattivideokameroita. Ne soveltuvat erinomaisesti ammattimaiseen lähetyskäyttöön ja internetvideosisällön tuottamiseen. Laaja dynaaminen alue auttaa kuvaamista erityisesti haastavissa valaistusolosuhteissa, joissa kontrasti on suuri.

Canon Legria XF200 ja XF205 -ammattivideokamerat ovat kevyitä ja monipuolisia videokameroita, joiden erinomainen kuvanlaatu ja ominaisuudet tekevät siitä korvaamattoman työkalun uutiskuvaukseen ja muihin tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa tiedostonsiirtoa. Tämä monipuolinen, mutta pienikokoinen kamera sopii täydellisesti ammattikäyttöön.

Cinema EOS - uuden sukupolven digitaaliset elokuvakamerat

EOSsät

Suurikennoinen (Super 35) Canon EOS C100 Mark II on uuden sukupolven elokuvakamera. EOS C100 Mark II perustuu EOS C100 -videokameraan, mutta siihen on tehty monipuolisia päivityksiä, jotka parantavat kuvanlaatua, lisäävät luovia kuvausmahdollisuuksia sekä helpottavat käyttöä ja langatonta jakamista.

EOS C300-kameran pohjalta suunnitellussa EOS C300 Mark II:ssa on kaksi DIGIC DV5 -prosessoria, uudet ammattitason koodekit ja erittäin laaja dynaaminen alue. Kamera pystyy tallentamaan 4K-tiedostoja suurella bittinopeudella kahdelle sisäiselle CFast 2.0 -kortille ja samalla 4K RAW -tiedostoja ulkoiselle tallentimelle.

EOS C500 tarjoaa 4K-videokuvauksen, RAW-tallennuksen ja Canon Log Gamman. Ominaisuudet mahdollistavat EF-elokuva-objektiivien hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla ja laadukkaiden videoiden kuvaamisen laajalla dynaamisella alueella.

DSLR-kameroihin soveltuvat objektiivit

Obiskat

EOS M -kameroille kehitetyt pienikokoiset ja kevyet objektiivit kulkevat helposti mukana ja tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn ja kuvanlaadun.

APS-C-koon kennoilla varustetuille EOS-kameroille tarkoitetut EF-S-objektiivit ovat kevyitä ja tuottavat erinomaisen kuvanlaadun.

Kiinteäpolttoväliset EF-objektiivit tuottavat erinomaisen kuvanlaadun. Niiden valovoima on suuri, joten ne sopivat erityisen hyvin heikossa valaistuksessa kuvaamiseen ja terävyysalueen säätöön.

EF-zoom-objektiivien laajat polttovälin säätömahdollisuudet mahdollistavat luovan kuvaamisen.

Makro-objektiivien erinomaisen suurennuskyvyn ansiosta voit tallentaa pienimmätkin yksityiskohdat.

Perspektiivinkorjausobjektiiveilla voidaan säätää terävyysaluetta ja perspektiiviä.

Cine-sarjan objektiivit

Cinelinssit

Cinema EOS -kameroille kehitetyt Canon-elokuvaobjektiivit tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun ammattielokuvaukseen.

Cine Prime -sarjan kiinteipolttoväliset objektiivit saat Mediatradesta sopivina kitteinä.
Sarjan objektiivit ovat: CN-E14mm T3.1, CN-E24mm T1.5, CN-E35mm T1.5, CN-E50mm T1.3CN-E85mm T1.3 ja CN-E135mm T2.2.

Canon CN7X17 KAS S -objektiivi (EF tai PL -mount) on luotu nopeatahtiseen ja liikkuvaan TV-tuotantoon, johon tavanomaisia Super 35 -formaatin elokuvaobjektiiveja ei ole suunniteltu. Luokkansa parhaan 17–120 mm:n polttovälin ansiosta objektiivi on kuin tilaustyönä tehty perinteisiin TV-kuvausympäristöihin. Siinä on kuitenkin säilytetty Canon-elokuvaobjektiivien parhaat puolet, joten se soveltuu myös elokuvatuotantojen vaihtelevaan kuvaustyyliin.

Canonin tuotteita

Asiantuntijat