+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Mediatrade Oy on Kino Flo valaistusjärjestelmien jakelija Suomessa. Kino Flo on tehnyt ammattimaisia valaistusratkaisuja muun muassa elokuva-, televisio-, video- ja valokuvausaloille yli 30 vuoden ajan.

Kino Flo:n valot sopivat niin studio- kuin kenttäkäyttöön. Ne tunnetaan pehmeästä ja kauniista valostaan, jota kaikki käyttäjät osaavat arvostaa. Kino Flo:n uudet LED-ratkaisut ovat laadullisesti samaa huipputasoa.

Uudet DMX FreeStyle/Select LED, Diva-Lite LED ja Celeb LED ovat LED-valaistuksen huippua. Niistä löytyvät mm. ohjattava värilämpötila (säädettävissä 2500-9900K välillä), dial-in 360 asteen värimaailma (Hue/Saturation), esiohjelmoidut gel-asetukset, RGB-säätö, ja DMX (myös langaton). Kannattaa tutustua sivuillamme Kino Flo -ratkaisuihin. Saamme valoja tuota pikaa myös testattavaksi.

Tämän lisäksi Mediatrade Oy edustaa Suomessa DoPchoicea, jonka valoratkaisut (snapgrid, snapbag, rabbit-ears) sopivat mainiosti Kino Flo -tuotteiden kanssa.

FREESTYLE

Kino Flo Freestyle LED järjestelmä on kokonaisratkaisu, joka sisältää FreeStyle LED valaisimen (paneeli & plastic housing), kiinnitysratkaisun (mounting plate), virtakaapelit (extension 25ft), sekä FreeStyle 151 LED DMX ohjaimen (standard DMX ja Wireless DMX (Lumen Radio).
FreeStyle 161 LED DMX -ohjain voidaan kiinnittää suoraan valon taakse, tai se voidaan kiinnittää esimerkiksi valojalustaan clampin avulla.

FreeStyle 31/21 LED DMX Kitit ovat valmiiksi rakennettuja ratkaisuja, joisa on huomioitu valaisijoiden tarpeet. Kitit sisältävät Freestyle LED-järjestelmän lisäksi kuljetusratkaisun, johon mahtuvat kätevästi kaikki tarvittavat tarvikkeet valon lisäksi.

DIVA-LITE

Diva-Lite LED-paneeli

Diva-Lite LED-paneeli sisältää kolme menuoptiota (valkoinen ja kaksi värille). Valkoista valoa voidaan säätää 2700 – 6500K välillä  portaattomasti, samoin himmennystä ja Green/Magenta asetusta. Värivaihtoehdossa voidaan värilämpötilaa säätää 2500 – 9900K välillä. Gel-asetus  sisältää Kino Flo presetit sekä yli 100 yleisintä gel-vaihtoehtoa. Toisessa ”värimenussa” voidaan säätää RGB (red, green, blue) värit.

Diva-Lite LED-paneelit sisältävät standardi-DMX:n lisäksi wireless DMX:n (Lumen Radio). Valo on täysin välkkymätön (flicker-free) ja hiljainen (ei tullettimia). Diva-Lite LED-paneeleista on saatavilla kitit kantolaukkuineen (kts Mediatraden verkkokauppa) ja hyvät lisävarusteet (muun muassa louver, dnapbag, snapgrid ja kuljetuslaukut).

CELEB

Celeb LED-paneeli tuottaa tehokkaasti laajaa pehmeää valopintaa. Celeb LED-paneelissa on laajat mahdollisuudet valon säätämiseen. Valossa on kolme menuvaihtoehtoa (yksi valkoiselle ja kaksi väreille). Valkoista valoa voidaan säätää 2700 – 6500K välillä portaattomasti, samoin himmennystä ja Green/Magenta asetusta.

Niin sanotussa ”värimenu” vaihtoehdossa voidaan värilämpötilaa säätää 2500 – 9900K välillä (kolme kanavaa: gel, hue angle ja saturation). Gel-asetus sisältää Kino Flo esiasetukset sekä yli 100 yleisintä gel-vaihtoehtoa. Toisessa ”värimenussa” voidaan säätää RGB (red, green, blue) värit. Celeb paneelit sisältävät standardi-DMX:n lisäksi wireless DMX:n (Lumen Radio).

Celeb LED-paneeleista on saatavilla kitit kantolaukkuineen (kts Mediatraden verkkokauppa).

FLUORESCENT

Mediatradesta saat lisäksi kaikki perinteiset Kino Flo -tuotteet, kuten fluorescent-valaisimet ja putket.

Kino Flo:n tuotevalikoimaa

Kysy lisää

mediatrade

Mediatrade Oy
Elimäenkatu 9 A
00510 Helsinki

Toimiston aukioloajat
Arkisin klo 10-15
Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella.

+358 9 774 0470
[email protected]
[email protected]

Ota yhteyttä ›

ENG/SVE/EST/RU

Laskutusohje
Mediatrade Oy
Y-tunnus 0659327-3
Laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus: 003706593273
Operaattori: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Sähköpostilaskut ja laskutukseen liittyvät kysymykset
[email protected]

Copyright © 2022 Mediatrade Oy Kaikki oikeudet pidätetään.Muuta evästeasetuksia