+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Litepanels

Litepanels suunnittelee ja valmistaa filmi- ja videokäyttöön tarkoitettuja LED-kuvausvalaisimia

Mallisto sisältää akkukäyttöiset LED-kameravalaisimet sekä täyden valikoiman liikkuvaan käyttöön ja kiinteään asennukseen soveltuvia LED-studiovalaisinpaneleita. Tasaista, luonnollista valoa kaikkiin kuvaustilanteisiin välkkymättömästi, tehokkaasti, turvallisesti ja energiaa säästäen!

Litepanels LED-valaisimet on suunniteltu vaativaan filmi- ja videokäyttöön, mutta ne ovat mainiot myös still-kuvauksessa.

Litepanels-valaisimien tuottama valo on luonnollista ja pehmeää, joten sillä saadaan aikaan kaunis valaisu. Valo on välkkymätön ja spektriltään erinomainen. Lisäksi Litepanelsit ovat himmennettävissä sisäänrakennetulla valohimmentimellä (BiFocus malli) tai ulkoisella DMX-valo-ohjaimella valon värilämpötilan muuttumatta.

Litepanels-valaisimien hyötysuhde on erinomainen: pienellä sähköteholla tuotetaan paljon valoa valaisimen kuumenematta. Litepanelsien virrankulutus on noin 5% vastaavan valotehon tuottavien perinteisten kuvausvalaisimien kulutuksesta; esim. 40W kuluttavalla Litepanels 1×1 SuperSpotilla saadaan aikaan perinteisen 650W kuvausvalaisimen tuottama valoteho. LEDien käyttöikä on lähes rajaton (tyypillisesti 50 000h). Litepanels-valaisimia voidaan käyttää myös akuilla.

Litepanels LED-valaisimet soveltuvat mainiosti ”keikkakäyttöön”, pieniin kuvaustiloihin sekä moniin erikoistilanteisiin, missä normaalit hehkulamppuvalaisimet ovat mahdottomia tai jopa vaarallisia esim. sairaalaympäristöön. Saatavana on myös vedenalaiskuvaukseen tarkoitetut vesitiiviit Litepanels-erikoismallit.

Litepanels Astra

LPAstra3

Litepanels Astra 1×1 Bi-Color on uuden sukupolven tehokas ja helposti muunneltava LED -paneeli. Astra on jopa neljä kertaa tehokkaampi, kuin edeltävät 1×1 LED-paneelimallit. Sen teho perustuu uusiin korkean suorituskyvyn ledeihin sekä LED-valoon suunniteltuun erikoisoptiikkaan. Astra tarjoaakin selkeästi suuremman intensiteetin ja valotehon sekä valokeilan, joka on muokattavissa Nanoptic -linssisetillä (lisävaruste).

Litepanels Astra LED-paneelin värilämpötila on portaattomasti säädettävissä päivänvalosta (5600K) keinovaloon (3200K). Sen värintoistokyky ja TLCI-arvo ovat erittäin korkeat.

Huom! Uudet Economy ja Economy Plus -mallit täydentävät Astra -tuoteperhettä.

Economy mallia saa sekä Bi-Color (3200-5600K) että Daylight (5600K) -malleina (kts. alla hinnat). Economy malli vastaa teholtaan perinteistä 1×1 LED-paneelia, mutta kehittyneen linssirakenteensa ansiosta valokeila yltää huomattavasti pidemmälle, kuin 5mm LED-bulbeilla varustetuissa paneeleissa. Tehon huomaa kasvaneena valaistusvoimakkuusarvona (lux).

Economy Plus mallia saa myös Bi-Color (3200-5600K) että Daylight (5600K) -malleina. Economy Plus malli on tuplaten tehokkaampi kuin perinteiset 1×1 LED-paneelit. Kaikissa Astra -malleissa käytetään samaa linssirakennetta, joten tehoeron huomaa varmasti!

Tehokkainta Astra -mallia (4x tehokkaampi kuin perinteiset 1×1 LED-paneelit) saa nyt myös Daylight (5600K), että Tungsten (3200K) mallina.

Kaikkiin Astra -valoihin on saatavana laaja varustevalikoima, mm. DMX-moduulit, Softboxit, filtterit, Nanoptic -linssisetit, akkuadapterit jne.

Litepanelsin tuotteita

mediatrade

Mediatrade Oy
Elimäenkatu 9 A
00510 Helsinki

Toimiston aukioloajat
Arkisin klo 10-15
Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella.

+358 9 774 0470
[email protected]
[email protected]

Ota yhteyttä ›

ENG/SVE/EST/RU

Laskutusohje
Mediatrade Oy
Y-tunnus 0659327-3
Laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus: 003706593273
Operaattori: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Sähköpostilaskut ja laskutukseen liittyvät kysymykset
[email protected]

Copyright © 2022 Mediatrade Oy Kaikki oikeudet pidätetään.Muuta evästeasetuksia