+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Huippulaatuisia tuotantokuvamiksereitä, videoservereitä ja oheislaitteita Kanadasta yli 40 vuoden kokemuksella.

Ross Videon tuotevalikoima kattaa tuotantovälinetarpeet keveistä liikkuvista tuotantoyksiköistä suuriin studiojärjestelmiin asti.

Ross on kaikille valmistajille avoimen OpenGear -alustan ja DashBoard hallintajärjestelmän kehittäjä.

Ross mikserivalikoima sisältää SD/HD/4K -kuvamikserit pienistä CrossOver -miksereistä moniefektiasteisiin Carbonite ja Vision/Acuity -tuotantomiksereihin.

Tuotevalikoimassa on myös tuotantojärjestelmissä tarvittavat GearLite ja openGear signaalimuuntimet, vahvistimet ja prosessointilaitteet DashBoard hallintajärjestelmineen.

BlackStorm klippiserverit, XPression 3D-HD -grafiikkalaitteistot, NK- ja Ultrix- matriisit ja OverDrive tuotantoautomaatiojärjestelmä sekä Inception sosiaalisen median tuotantotyökalut kattavat lähes kaiken studioympäristössä tarvittavan tekniikan.

Vuonna 2012 Ross -tuotevalikoima täydentyi CamBot ja Furio kamerarobotiikoilla ja uusimmat kiinnitykset löytyvät virtuaalitekniikan puolelta AR ja VR -ratkaisuina

Yksityisomisteinen Ross Video on kasvanut ennätykselliset 23 vuotta peräjälkeen. Silti yritys ei ole jäänyt laakereilleen lepäämään vaan sijoittaa vuotuisista tuotoistaan suuren osan tuotekehitykseen ja uusien innovaatioiden löytämiseen.

Carbonite Black

Menestystä niittänyt Carbonite -mikserisarja päivittyy uudella Carbonite Black mallilla.

NABissa 2015 Ross Video lanseerasi uuden mikserin keskiraskaaseen sarjaan. Monissa tuotannoissa hyväksihavaittu Carbonite sai rinnalleen uuden mallin nimeltään Carbonite Black.

Suurimmat uudistukset ovat muotoilussa ja liitännöissä. Carbonite Black on varustettu 36:lla HD-SDI menolla ja 22:lla lähdöllä ja se on saatavilla jopa kolmella täydellä efektiasteella. Kun tähän lisätään neljä keyeriä per efektiaste ja neljä miniME:tä sekä kaksi monikuvalähtöä, on Carbonite Black enemmän kuin riittävä raskaisiinkin tuotantoihin.

Ross

Black ei ole vain tämän päivän mikseri vaan myös huomispäivän. HD-tuotantoihin taipuva mikseri pystyy myös toimimaan 3G (1080p50) tai jop4K-tilassa.

Carbonite_Black_pitch