+358 20 1557712|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit
Brändit

LiteGear

Amerikkalainen LiteGear suunnittelee ja valmistaa LED-valoja elokuva-, TV-, ja videotuotantoon.

LiteGear-tuoteperheeseen kuuluu LiteMat LED-tasopaneelit, LiteTile LED-matot, LiteRibbon™-valonauhat ja Litestix-kotelot. Mediatradessa on esillä LiteGearin uudet LiteMat S2-mallisarjan koot 2L ja 3, LiteTile 4×4 LED-matto ja Literibbon™ valonauhoja.

LiteGear S2 LiteMat on ultraohut (alle 25mm), kevyt (1,1-2,6kg) ja joustava LED-tasopaneeli, joka on kiinnitettävissä helposti mm. jalustaan, seinään tai kattoon. Litemat-valoa löytyy viittä eri kokoa ja Hybrid-mallien värilämpötila on säädettävissä portaattomasti 2600-6000K välillä. CRI- ja TLCI-arvot ovat 95+ luokkaa.

LiteMat LED-paneeleja löytyy viittä eri kokoa: 1, 2, 2L, 3 ja 4.Kaikkiin LiteMat-paneeleihin on saatavilla hyvin lisävarusteita (LiteMount, Center Mount, Polyskirt, PlySnoot, Parasquare Louver, PolyGrid, SoftGrid, Diffuusorit, KitBag).

Kun haet KinoFlo-valolle nykyaikaista korvaajaa, LiteGear S2 LiteMat on erinomainen valinta! LiteMat on turvallinen, kestävä (LED >50tht tuntia), helppo siirtää paikasta toiseen, ympäristöystävällinen ja valon laatu säilyy muuttumatta pitkään. Ja mikä parasta, ei enää putkien vaihtoja, vaihtelevia spektriarvoja ja värilämpötiloja.

LiteRibbon™ on valaistussuunnittelijoiden suosima ”valonauha”, joka on helppo integroida mihin tahansa.