+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 9-15
Brändit

Asiantuntijat

LiveU

LiveU tuo suoran videokuvan siirtoon vaihtoehdon perinteisen satelliittitekniikan rinnalle, kun kuvaa halutaan siirtää kentältä studiolle. Idea ratkaisulle on lähtenyt uutistuotannon tarpeista, joissa suoraa uutiskuvaa halutaan lähettää entistä enemmän ja päivittäisiin tapahtumiin halutaan reagoida nopeasti.

LiveU:n ratkaisun salaisuus on patentoidussa bonding-teknologiassa, jossa useita mobiileverkkoja ja muita langattomia tai langallisia dataverkkoja yhdistetään yhdeksi lähetyskanavaksi. Tämä tekee ratkaisusta kevyen ja omavaraisen, ja suorat videolähetykset voidaan toteuttaa erittäin nopeasti.

LiveU striimaa kuvan suoraan avoimeen Internetiin. Useampi mobiili- ja datayhteys tekee lähetyksestä varmempaa, joten vaikka yhteys netin yli ei ole stabiili, LiveU pystyy reagoimaan muutoksiin ja jakamaan dataa aina parhaiten suoriutuvien yhteyksien kautta. Vastaanottopäässä videokuva jaellaan joko sellaisenaan nettiin tai puretaan haluttu videolähetys vastaanottopalvelimella takaisin SDI-muotoon.

LU500_reppu