+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit
Brändit

Asiantuntijat

Sachtler

Sachtler on markkinajohtaja korkealuokkaisissa kameratukijärjestelmissä. Mediatraden kautta luotettavasti kaikki Sachtlerin jalustapäät, jalustat, pedestaalit ja kameratuet sekä laukut ja reput.

Sachtlerin nestepäät kattavat painoluokat 0-115 kg:n välillä, joten kaikille löydät varmasti sopivan tuotteen Sachtlerin valikoimasta. Pedestaaleja löytyy niin pienimuotoiseen kuin suurempaankin studiotuotantoon.

Sachtler Ace on kohtuuhintainen tukiratkaisu. Ace -tuoteperheeseen kuuluu olkatuki säädettävine kädensijoineen ja vastapainoineen, Universal Base Plate, Matte Box sekä Folloc Focus.

Sachtler valmistaa myös vahvarakenteisia, hyvin suojattuja laukkuja ja reppuja kameroille ja kameratarvikkeille. Sachtlerin tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja ne säilyvät siisteinä vuosi toisensa jälkeen.

Korkealaatuinen ja tyylikäs mallisto sisältää olkalaukut, selkäreput ja vetolaukut erikokoisille video- ja DSLR-kameroille tarvikkeineen. Kaikki laukut ja reput ovat hyvin suojattuja, ne ovat tilavia ja niihin mahtuu kameran ja varusteiden lisäksi mallista riippuen jopa kannettava tietokone.

Verkkokaupassamme on toistaiseksi vasta osa Sachtlerin tuotteista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!