+358 20 1557712|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit
Brändit

Asiantuntijat

Telestream

Telestream toimittaa parhaat ratkaisut tiedostomuotojen transkoodaamiseen eri jakelualustoille kuten webbiin, kännykkään ja eri DigiTV-alustoille.

Telestreamin valikoimasta löytyvät taloudelliset ohjelmistot ja maailman tehokkaimmat transkoodausfarmit, joissa mahtava laskentateho yhdistää transkoodauksen saumattomaksi osaksi automaattista työnkulkua ja jakelua.

Tuotteita löytyy sekä kevyempään käyttöön (Desktop Applications) että suurempiin järjestelmiin (Enterprise Systems).

Desktop-tuotteista esim. Wirecast on suosittu streaming-softa ja Switch on näppärä työkalu mediatiedostojen toistamiseen, tarkistamiseen ja korjaamiseen.

Enterprise-tuotteissa pääasiallinen ohjelmisto on Vantage (Transcode), jolla voi jo sellaisenaan rakentaa havainnollisia workflow-kaavioita ja usein huimasti tehostaa median käsittelyyn liittyviä prosesseja. Vielä enemmän hyötyjä saavutetaan kun mukaan lisätään Analysis-optio tarkistamaan materiaalia ja tekemään päätöksiä mihin suuntaan mikäkin materiaali ohjataan. Vantage skaalautuu helposti tarpeen mukaan suuremmaksi järjestelmäksi ja Array-optiota käyttäen voidaan valjastaa useita servereitä yhteen farmiksi. Tarvittaessa hyvinkin edistyksekäs kuormantasaus & redundanssi on mahdollista.

LISÄTIETOA VANTAGESTA

Post Producer on lisäohjelmisto, jolla voidaan kätevästi automatisoida rutiininomaisia tehtäviä esimerkiksi promotuotannossa, kun muu sisältö pysyy eri päivinä samana, mutta vaikkapa graafiset elementit, voice over -ääni ja/tai tekstitys vaihtelevat. Vantagelle löytyy optioina myös integraatiot lukuisiin muihin broadcast-järjestelmiin. Lisäksi on saatavana mm. Dashboard-ominaisuuksia Vantagen hallintaan web-selaimella. Lightspeed K20 & K80 Servereillä saadaan nopeutettua tiedostojen läpimenoa merkittävästi GPU-laskentaa hyödyntämällä. Luonnollisesti myös kattavia tukisopimuksia ja takuun laajennuksia on saatavilla toimivuuden takaamiseksi joka tilanteessa.