+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit
Brändit

Asiantuntijat

Teradek

Teradek on Vitec Groupin alle kuuluva brändi, jonka valikoimiin kuuluvat langattomat point-to-point videolinkit sekä enkooderit webcast-tarpeisiin.

Enkooderit

Cube

Cube on Teradekin monipuolisin H.264/HEVC -enkooderi, joka taipuu moneen. Cube on tarkoitettu reaaliaikaisen videon siirtoon verkon yli. Laitteella voidaan striimata eri suoratoistoon erikoistuneisiin videojakelualustoille (CDN) kuten Youtube, Facebook Live,Ustream, Wowza, Streamzilla.

Laitteella voidaan siirtää kuvaa verkon yli myös suoraan päätelaitteelle niin unicast- kuin multicast-lähetyksenä. Cube tukee useaa siirtoprotokollaa kuten RTP, RTSP, RTP, RTMP over HTTP, MPEG-TS.

Teradek_stream_to_anywhere

 

Vidiu

Vidiu on suunnattu niille, jotka haluavat striimata tuotantonsa helposti ja nopeasti suoraan webbiin. Vidiu integroituu suoraan monien palveluntarjoajien kanssa, kuten LiveStream, Ustream, Youtube ja Wowza. Riittää kun Vidiun hallinnasta syöttää kanavan käyttäjätunnukset laitteelle, jolloin Vidiu osaa muodostaa yhteyden valitulle kanavalle halutuilla asetuksilla. Laitteen voi asettaa myös ”autostart”-tilaan, jolloin striimaus käynnistyy automaattisesti heti kun laite on käynnistetty ja verkkoyhteys löytynyt.

Teradekin tarjontaan kuuluvat myös bonding-ratkaisut, sekä räkkiasenteiset enkooderit ja yksittäiset enkooderi-/dekooderikortit.

Langattomat videolähettimet

Bolt

Bolt sarja sisältää useita eri malleja langattomia videolähetin- ja vastaanotinpareja.

Introducing BOLT XT/LT from Teradek on Vimeo.