+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 9-15

Henkilöstö

Mikko Saarinen

Managing Director

Terve!
Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme.
Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

0443004865
[email protected]

Hanna Pillikko

Hei, Jonkun täytyy pitää tämä poikajoukko kurissa. Se olen minä. Pidän myös huolta Mediatraden hallinnosta, kirjanpidosta, huolinnasta ja perinnästä (luottotappiot < 0,01%) sekä eri koulutus- ja esittelytilaisuuksiemme kehutusta tarjoilusta.

Mediatradessa saa aina olla kehityksen etujoukoissa hurtin huumorin saattamana.

[email protected]

Lauri Virkki

Project Manager

Minä vastaan Mediatraden projektien vetämisestä niin projektihallinnan kuin käytännön töidenkin osalta. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani.

Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

+358 9 774 04717
[email protected]

Kukka Harvilahti

Communications specialist

09-774 04 716
[email protected]

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä tuotantolaitteista ja -välineistä.
Tietoteliikennetekniikan mukaantulon myötä alalle, vastaan myös striimaus ja web-tuotantoratkaisuista.

+358 9 774 04720
[email protected]

Matilda Lönnberg

[email protected]

Sampo Kaikkonen

System Specialist, DI

Työnkuvaani kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki. Tuotantovälineet ja jakelujärjestelmätkin ovat tulleet kohtuullisen tutuiksi. Taustalla on myös yksi vuosikymmen touhuamista tietoverkko/sähkö/signaalinkäsittelytekniikoiden kanssa. Käytännön yhdistäminen teoriaan kiinnostaa.

+358977404715
[email protected]

Vesa Mäntyharju

Sales Manager, M.Eng (sales engineering)

Toimenkuvaani kuuluu tuotantolaitteiden ja palveluiden myynti- ja asiakassuhdetyö. Tulen hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja asiakkaitani ovat suuret ja pienemmät media-alan yritykset. Olen toiminut myynnin ja tekniikan parissa yli 20 vuotta, joten tämä puoli sujuu kuin luonnostaan.

0400 609 933
[email protected]

Tommi Rosnell

Account Manager

Tommi on kuvaaja sekä kuvauksen ja valaisun opettaja, joka seuraa tuotantokameroiden ja valaisun kehitystä myös vapaa-ajallansa. Tommin löytää useimmiten tutkimasta, testaamasta ja tietenkin fiilistelemästä elokuvakameran kanssa.

09 774 04 714
[email protected]

Carita Mykrä

Media Technology Specialist

Tunnen videotuotannon eri vaiheet kuvaamisesta jälkituotantoon ja autan mielelläni löytämään oikeat kuvaus- ja tallennusratkaisut valoineen erilaisiin tuotantoihin. Minulta saa apua myös striimausratkaisujen rakentamiseen.

Olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri. Video- ja valokuvaan mielelläni myös vapaa-ajallani, ja olen tuottanut mm. lumilautaelokuvia sekä musiikkivideoita.

Vastaan myös Mediatraden somekanavista sekä verkkokaupasta.

0405563812
[email protected]

Martti Pimiä

Päätehtäväni on videojärjestelmien ja erillisten ammattituotantolaitteiden ja järjestelmien myynti ja markkinointi. Lisäksi vastaan projektiemme suunnittelusta ja dokumentoinnista sekä opastan nuorempiani videotekniikan eri aiheissa. Varsinkin ammattivideokameroiden tekniikka on minulle mieluisa keskustelunaihe.

Käytännön kokemusta minulle on runsaan 20 vuoden aikana kertynyt monenlaisista projekteista TV-studiosta ja lähetyskeskuksesta sairaalan leikkaussaliin.

+358 400 883878
[email protected]

Jari Koponen

Key Account Manager

Minulla on noin 25 vuotta kokemusta Broadcast- ja ICT-maailmasta sekä asiantuntija- että esimiestehtävistä. Käytännössä kokemukseni kattaa järjestelmäsuunnittelua, dokumentointia, asennusta, operointia, hallintaa, käyttötukea, elinkaarihallintaa ja palveluntuotantoa MTV Oy:ssä ja Oy Ericsson Ab:ssa sekä viisi vuotta opetustehtävissä erilaisissa ICT ja koneautomaation koulutuksissa.
Mediatradella autan asiakkaitamme löytämään oikeat ratkaisut haasteisiinsa.

[email protected]

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

040 729 5209
[email protected]

Eero Saarinen

Hallituksen puheenjohtaja

Työurani neljänkymmenenkuuden (46) vuoden aikana olen päässyt aitiopaikalta seuraamaan ensin TV:n ja sitten digitaalisen median merkittäviä muutoksia niin teknologian kuin myös käyttäjien tarpeiden ja palveluiden osalta. Eikä muutosvauhti suinkaan ole hidastumaan päin. Siksi on tullut aika siirtää vastuu uusista haasteita nuorempiin osaaviin käsiin.
En kuitenkaan jätä kehityksen seurantaa ja debatointia täysin vaan tarkastelen sitä jatkossa vähän laajemmalla perspektiivillä.
Yhteystietoni säilyvät ennallaan.

[email protected]