+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Henkilöstö

Mikko Saarinen

Managing Director

Terve!
Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme.
Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

044 300 4865
[email protected]

Hanna Pillikko

Hei,
Jonkun täytyy pitää tämä poikajoukko kurissa. Se olen minä. Pidän myös huolta Mediatraden hallinnosta, kirjanpidosta, huolinnasta ja perinnästä (luottotappiot < 0,01%) sekä eri koulutus- ja esittelytilaisuuksiemme kehutusta tarjoilusta.

Mediatradessa saa aina olla kehityksen etujoukoissa hurtin huumorin saattamana.

[email protected]

Lauri Virkki

Project Manager

Minä vastaan Mediatraden projektien vetämisestä niin projektihallinnan kuin käytännön töidenkin osalta. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani.

Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

+358 9 774 04717
[email protected]

Kukka Harvilahti

Communications Specialist

Vastaan Mediatradella viestinnästä, verkkosivuista, markkinoinnista ja tapahtumista.
Toimin myös myynnin tukena, joten minulle voi lähettää esimerkiksi tarjouspyyntöjä.

09-774 04 70
[email protected]

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä videotuotantolaitteista ja -välineistä.
Jakelutekniikan painottuessa tänä päivänä yhä enemmän internetin kautta tapahtuvaan, on vastuullani myös striimaus- ja web-tuotantoratkaisut.

+358 9 774 04740
[email protected]

Matilda Lönnberg

Product Specialist

Toimin Mediatraden tuotantovälinetiimissä. Autan mielelläni sinua tuotetiedusteluissa, sekä kaikissa muissa kyselyissä mitkä liittyvät mm. rigaukseen, kuvaukseen tai valaisuun.

09-774 04 716
[email protected]

Sampo Kaikkonen

System Specialist, DI

Työnkuvaani kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki. Tuotantovälineet ja jakelujärjestelmätkin ovat tulleet kohtuullisen tutuiksi. Taustalla on myös yksi vuosikymmen touhuamista tietoverkko/sähkö/signaalinkäsittelytekniikoiden kanssa. Käytännön yhdistäminen teoriaan kiinnostaa.

+358977404715
[email protected]

Vesa Mäntyharju

Sales Manager, M.Eng (sales engineering)

Toimenkuvaani kuuluu tuotantolaitteiden ja palveluiden myynti- ja asiakassuhdetyö. Tulen hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja asiakkaitani ovat suuret ja pienemmät media-alan yritykset. Olen toiminut myynnin ja tekniikan parissa yli 20 vuotta, joten tämä puoli sujuu kuin luonnostaan.

0400 609 933
[email protected]

Tommi Rosnell

Account Manager

Tommi on kuvaaja sekä kuvauksen ja valaisun opettaja, joka seuraa tuotantokameroiden ja valaisun kehitystä myös vapaa-ajallansa. Tommin löytää useimmiten tutkimasta, testaamasta ja tietenkin fiilistelemästä elokuvakameran kanssa.

09 774 04 714
[email protected]

Martti Pimiä

-RETIRED-
but available on demand.

Päätehtäväni on videojärjestelmien ja erillisten ammattituotantolaitteiden ja järjestelmien myynti ja markkinointi. Lisäksi vastaan projektiemme suunnittelusta ja dokumentoinnista sekä opastan nuorempiani videotekniikan eri aiheissa. Varsinkin ammattivideokameroiden tekniikka on minulle mieluisa keskustelunaihe.

Käytännön kokemusta minulle on runsaan 20 vuoden aikana kertynyt monenlaisista projekteista TV-studiosta ja lähetyskeskuksesta sairaalan leikkaussaliin.

09 774 0470
[email protected]

Jari Koponen

Key Account Manager

Toimin kokonaisuuksien ja yksityiskohtien hahmottamisessa sekä ”jalkautuksen” toteutuksessa tarpeen mukaan. Omaan yli 20 vuoden kokemuksen ICT, TV-lähetystoiminta ja -tuotannon alalta. Toimin läheisessä yhteistyössä asiantuntijoidemme ja yrityksen johdon kanssa vastaten Broadcasting, TV-jakelu ja Teleoperaattorikentästä.

[email protected]

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

Etsitkö ratkaisuja tai onko sinulla haasteita lähetys-,studio-, tuotanto-, siirto- ja jakelujärjestelmien alueella? Ota yhteyttä, niin selvitetään haasteet yli 20 vuoden kokemuksella broadcast-sektorilta.

040 729 5209
[email protected]

Mirva Valkeapää

PRODUCT SPECIALIST

Tarinankerronta, kamerat ja elokuvat ovat kiinnostaneet lapsesta lähtien. Valmistuin ohjauksen lopputyöllä, sitten opiskelin käsikirjoittamista ja lopulta kiinnostuin kalustosta niin, että sitä pyörii kotona nurkissa (oikeasti ovat kyllä hyllyillä järjestyksessä). Lopulta päivitin tekniset taitoni vielä yhdessä opinahjossa. Olen työskennellyt erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen ohjaamiseen, kameraoperointiin ja kuvaamiseen.

Tällä hetkellä seuraan kalustoratkaisuja etä- ja turvavälityöskentelyyn langattoman teknologian ja nettijakelun mahdollistamana. Aloitin Mediatradella syksyllä 2020 ja olen kiitollinen työympäristöstäni - kollegani ovat taitavia, luotettavia ja hauskoja!

09-774 0470
[email protected]

Carita Mykrä

Media Technology Specialist

Hei!

Toistaiseksi voitte olla yhteydessä kollegoihini.

Tunnen videotuotannon eri vaiheet kuvaamisesta jälkituotantoon ja autan mielelläni löytämään oikeat kuvaus- ja tallennusratkaisut valoineen erilaisiin tuotantoihin. Minulta saa apua myös striimausratkaisujen rakentamiseen.

Olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri. Video- ja valokuvaan mielelläni myös vapaa-ajallani, ja olen tuottanut mm. lumilautaelokuvia sekä musiikkivideoita.

Vastaan myös Mediatraden somekanavista sekä verkkokaupasta.

0405563812
[email protected]