+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Henkilöstö

Eero Saarinen

Toimitusjohtaja

Kokemusta alalta löytyy ja toivottavasti myös näkemystä. Siirryin 1972 Kauppakorkeakoulusta suoraan Maikkariin kehittämään audiovisuaalisia palveluita. Vuosikymmenen lopussa, nähdessäni videon avaamat liiketoimintamahdollisuudet, hyppäsin pöydän toiselle puolelle muutaman partnerin kanssa. Mediatrade Oy:n toiminnan käynnistin vuonna 1991. Olen aina viehättynyt uusista mahdollisuuksista. Siksi toin Suomeen NonLineaarisuuden, DVD-authoroinnin ja monta muuta uutta ratkaisua. Työtoverini omaavat samanlaisen ajatusmaailman. Haluamme olla edelläkävijöitä, löytää asiakkaillemme uudet tuottavammat toimintamallit ja tukea niiden käyttöönottoa!

Jos haluat keskustella huomisen mahdollisuuksista, voin taatusti tarjota keskusteluun perspektiiviä! Ota yhteys!

+358 97 740 4711
[email protected]

Joni Pispala

Toimin Post Production häiriöhuollossa. Mikäli tarvitset apua video/ääni -editointiratkaisuissa, ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi.

[email protected]

Carita Mykrä

Media Technology Specialist

Olen parhaillaan äitiyslomalla, voit poissaollessani olla yhteydessä kollegoihini!

Tunnen videotuotannon eri vaiheet kuvaamisesta jälkituotantoon ja autan mielelläni löytämään oikeat kuvaus- ja tallennusratkaisut valoineen erilaisiin tuotantoihin. Minulta saa apua myös striimausratkaisuiden rakentamiseen.

Olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri. Video- ja valokuvaan mielelläni myös vapaa-ajallani, ja olen tuottanut mm. lumilautaelokuvia sekä musiikkivideoita.

Vastaan myös Mediatraden somekanavista.

[email protected]

Hanna Pillikko

Hei, Jonkun täytyy pitää tämä poikajoukko kurissa. Se olen minä. Pidän myös huolta Mediatraden hallinnosta, kirjanpidosta, huolinnasta ja perinnästä (luottotappiot < 0,01%) sekä eri koulutus- ja esittelytilaisuuksiemme kehutusta tarjoilusta.

Mediatradessa saa aina olla kehityksen etujoukoissa hurtin huumorin saattamana.

[email protected]

Lauri Virkki

Project Manager

Minä vastaan Mediatraden projektien vetämisestä niin projektihallinnan kuin käytännön töidenkin osalta. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani.

Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

+358 9 774 04717
[email protected]

Martti Pimiä

Olen palannut vuorotteluvapaalta, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Päätehtäväni on videojärjestelmien ja erillisten ammattituotantolaitteiden ja järjestelmien myynti ja markkinointi. Lisäksi vastaan projektiemme suunnittelusta ja dokumentoinnista sekä opastan nuorempiani videotekniikan eri aiheissa. Varsinkin ammattivideokameroiden tekniikka on minulle mieluisa keskustelunaihe.

Käytännön kokemusta minulle on runsaan 20 vuoden aikana kertynyt monenlaisista projekteista TV-studiosta ja lähetyskeskuksesta sairaalan leikkaussaliin.

+358 400 883878
[email protected]

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä tuotantolaitteista ja -välineistä.
Tietoteliikennetekniikan mukaantulon myötä alalle, vastaan myös striimaus ja web-tuotantoratkaisuista.

+358 9 774 04720
[email protected]

Pirkka Maksimainen

Workflow Specialist, insinööri (AMK)

Olen työskennellyt mediatuotannossa aina kaapeleiden kolvaamisesta videoeditointiin ja leikkausjärjestelmien tukitehtävistä prosessisuunnitteluun. Näin minulle on muodostunut laaja käsitys alan työntekijöiden tarpeista.

Seuraan tiiviisti työkalujen ja sovellusten kehitystä, ja olen aina ollut utelias ja taipuvainen selvittämään miksi ja miten asiat toimivat. Syy-yhteyksien ymmärtäminen ja pyrkimys useamman näkökulman tarkasteluun auttavat myös suunnitellessa tehokkaampia työnkulkuja.

Päävastuualueenani ovat MAM-järjestelmät.

+358503792137
[email protected]

Sampo Kaikkonen

System Specialist, DI

Työnkuvaani kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki. Tuotantovälineet ja jakelujärjestelmätkin ovat tulleet kohtuullisen tutuiksi. Taustalla on myös yksi vuosikymmen touhuamista tietoverkko/sähkö/signaalinkäsittelytekniikoiden kanssa. Käytännön yhdistäminen teoriaan kiinnostaa.

+358977404715
[email protected]

Vesa Mäntyharju

Sales Manager, insinööri (AMK)

Toimenkuvaani kuuluu tuotteiden ja palveluiden myynti- ja asiakassuhdetyö. Tulen hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja asiakkaitani ovat suuret ja pienemmät media-alan yritykset.

Olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri ja olen toiminut myynnin ja tekniikan parissa yli 15 vuotta, joten tämä puoli sujuu kuin luonnostaan.

0400 609 933
[email protected]

Mikko Saarinen

Business Development

Terve,
Vastaan Mediatradessa toimintamme sisäisestä kehittämisestä sekä useista uusista asiakkuuksista ja edustuksista. Voit kysyä minulta mm. 360-ratkaisuista, monikameratuotannosta, mahdollisista yhteystyökuvioista tai esim. REDin 8K-kameroista.
Ennen Mediatradeen tulemista olen toiminut pörssiyhtiön HR:ssä sekä liikkeenjohdon konsulttina.
Saat minuun parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme (puhelin ja sähköpostikin toki toimivat).
-Mikko

0443004865
[email protected]

Matilda Lönnberg

Sales Assistant

Opiskelen tällä hetkellä Audiovisuaalista viestintää ja olen erityisesti kiinnostunut videokuvaamisesta että valokuvaamisesta. Autan sinua mielelläni kysymyksillä että valinnoilla liittyen kameroihin, linsseihin sekä valoihin!

0458062333
[email protected]

Jari Koponen

[email protected]

Ossi Laine

Senior specialist, Broadcast and Delivery

040 729 5209
[email protected]

Kukka Harvilahti

[email protected]