+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Henkilöstö

Eero Saarinen

Hallituksen puheenjohtaja

Työurani neljänkymmenenkuuden (46) vuoden aikana olen päässyt aitiopaikalta seuraamaan ensin TV:n ja sitten digitaalisen median merkittäviä muutoksia niin teknologian kuin myös käyttäjien tarpeiden ja palveluiden osalta. Eikä muutosvauhti suinkaan ole hidastumaan päin. Siksi on tullut aika siirtää vastuu uusista haasteita nuorempiin osaaviin käsiin.
En kuitenkaan jätä kehityksen seurantaa ja debatointia täysin vaan tarkastelen sitä jatkossa vähän laajemmalla perspektiivillä.
Yhteystietoni säilyvät ennallaan.

+358 97 740 4711
[email protected]

Joni Pispala

Toimin Post Production häiriöhuollossa. Mikäli tarvitset apua video/ääni -editointiratkaisuissa, ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi.

[email protected]

Carita Mykrä

Media Technology Specialist

Olen parhaillaan äitiyslomalla, voit poissaollessani olla yhteydessä kollegoihini!

Tunnen videotuotannon eri vaiheet kuvaamisesta jälkituotantoon ja autan mielelläni löytämään oikeat kuvaus- ja tallennusratkaisut valoineen erilaisiin tuotantoihin. Minulta saa apua myös striimausratkaisuiden rakentamiseen.

Olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri. Video- ja valokuvaan mielelläni myös vapaa-ajallani, ja olen tuottanut mm. lumilautaelokuvia sekä musiikkivideoita.

Vastaan myös Mediatraden somekanavista.

[email protected]

Hanna Pillikko

Hei, Jonkun täytyy pitää tämä poikajoukko kurissa. Se olen minä. Pidän myös huolta Mediatraden hallinnosta, kirjanpidosta, huolinnasta ja perinnästä (luottotappiot < 0,01%) sekä eri koulutus- ja esittelytilaisuuksiemme kehutusta tarjoilusta.

Mediatradessa saa aina olla kehityksen etujoukoissa hurtin huumorin saattamana.

[email protected]

Lauri Virkki

Project Manager

Minä vastaan Mediatraden projektien vetämisestä niin projektihallinnan kuin käytännön töidenkin osalta. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani.

Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

+358 9 774 04717
[email protected]

Martti Pimiä

Olen palannut vuorotteluvapaalta, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Päätehtäväni on videojärjestelmien ja erillisten ammattituotantolaitteiden ja järjestelmien myynti ja markkinointi. Lisäksi vastaan projektiemme suunnittelusta ja dokumentoinnista sekä opastan nuorempiani videotekniikan eri aiheissa. Varsinkin ammattivideokameroiden tekniikka on minulle mieluisa keskustelunaihe.

Käytännön kokemusta minulle on runsaan 20 vuoden aikana kertynyt monenlaisista projekteista TV-studiosta ja lähetyskeskuksesta sairaalan leikkaussaliin.

+358 400 883878
[email protected]

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä tuotantolaitteista ja -välineistä.
Tietoteliikennetekniikan mukaantulon myötä alalle, vastaan myös striimaus ja web-tuotantoratkaisuista.

+358 9 774 04720
[email protected]

Pirkka Maksimainen

Workflow Specialist, insinööri (AMK)

Olen työskennellyt mediatuotannossa aina kaapeleiden kolvaamisesta videoeditointiin ja leikkausjärjestelmien tukitehtävistä prosessisuunnitteluun. Näin minulle on muodostunut laaja käsitys alan työntekijöiden tarpeista.

Seuraan tiiviisti työkalujen ja sovellusten kehitystä, ja olen aina ollut utelias ja taipuvainen selvittämään miksi ja miten asiat toimivat. Syy-yhteyksien ymmärtäminen ja pyrkimys useamman näkökulman tarkasteluun auttavat myös suunnitellessa tehokkaampia työnkulkuja.

Päävastuualueenani ovat MAM-järjestelmät.

+358503792137
[email protected]

Sampo Kaikkonen

System Specialist, DI

Työnkuvaani kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki. Tuotantovälineet ja jakelujärjestelmätkin ovat tulleet kohtuullisen tutuiksi. Taustalla on myös yksi vuosikymmen touhuamista tietoverkko/sähkö/signaalinkäsittelytekniikoiden kanssa. Käytännön yhdistäminen teoriaan kiinnostaa.

+358977404715
[email protected]

Vesa Mäntyharju

Sales Manager, M.Eng (sales engineering)

Toimenkuvaani kuuluu tuotteiden ja palveluiden myynti- ja asiakassuhdetyö. Tulen hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja asiakkaitani ovat suuret ja pienemmät media-alan yritykset.

Olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri ja olen toiminut myynnin ja tekniikan parissa yli 15 vuotta, joten tämä puoli sujuu kuin luonnostaan.

0400 609 933
[email protected]

Mikko Saarinen

Managing Director

Terve,
Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme.
Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

0443004865
[email protected]

Matilda Lönnberg

Product specialist

0458062333
[email protected]

Jari Koponen

Key Account Manager

[email protected]

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

040 729 5209
[email protected]

Kukka Harvilahti

Communications Specialist

[email protected]