+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Opas digitaalisen median huomispäivään

Mediatrade Oy on digitaalisen median tuotanto-, jakelu- ja hallintajärjestelmien ratkaisutoimittaja. Asiakkaitamme ovat Suomessa ja Virossa TV-yhtiöt, tuotantotalot, puhelinyhtiöt, kaapelitv-, IPTV- ja teleoperaattorit sekä julkisen sektorin toimijat, kuten sairaalat, oppilaitokset ja puolustusvoimat. Yhtiön kotipaikka on Helsinki.

Kenen totuus?

Edustamme maailman johtavia laitevalmistajia ja ohjelmistokehittäjiä. Asiantuntijoillamme on monipuolinen osaaminen ja mittava, pitkän kansainvälisen toiminnan myötä kehittynyt kontaktiverkosto. Emme siksi ole yhden evankeliumin julistaja – koostamme oman näkemyksemme huomisen ratkaisuista vuoropuhelussa asiakkaidemme ja päämiestemme kanssa.

Haasteena suuret muutokset

TV-ala on jatkuvan muutoksen kourissa. Teräväpiirto, massamuistit ja suuret kaistanopeudet ovat esimerkkejä teknologian harppauksista. Merkittävämpää on niiden sallimat muutokset sekä tuotantoprosesseissa, joissa tiedostopohjaisuus tuo omat haasteensa, että loppukuluttajien käyttäytymisessä, jossa nettivideot ja maksukanavat pirstovat entisestään asiakaspohjaa. Mediatradessa ymmärrämme, että näillä on perinpohjainen vaikutus liiketoimintamalleihin.

Alan edelläkävijä

Olemme tuoneet lukuisia innovaatioita ensimmäisenä Suomeen: virtuaalistudiot, NL-editointi, DVD-koostaminen, LED-valaisu, tiedostopohjaisuus, verkotetut arkistot, IPTV-jakelu, tilausvideojärjestelmät jne. Vaikka edelläkävijän rooli ei aina ole helppo, se on palkitsevaa. Siksi tarjoamme uusimmat ratkaisut jatkossakin. Niiden avulla tuemme myös sinun liiketoimintamalliesi kehittymistä.

Ei pelkkää puhetta

Viimeaikaisina taidonnäytteinä mainittakoon mm. YLE:n alueuutisstudiot, TV-kanavien aineistoarkistot, Eestin television matrisointi- ja lähetyskeskusprojekti sekä Leviran monikanavainen ulosajokeskus, joka mm. lähettää HD-kanavia Pohjoismaihin. Mediatrade on kunnostautunut myös lähetys- ja siirtojärjestelmissä: olemme viime vuosina rakentaneet enemmän uusia kaapeli- ja IPTV-lähetyskeskuksia kuin kukaan muu Suomessa.